Veckoinformation

Hej!

Nu är det dags för ”långhelg” igen, skolan är stängd måndag 5/6 och tisdag 6/6. Fritids är öppet på måndag. När vi sedan ses på onsdag är det full fart mot skolavslutningen som vi har måndag kväll den 12:e. Eleverna samlas i respektive klassrum kl 17:45 (skoldagen slutar kl 13:15 så att alla hinner hem och göra sig festfina). Föräldrar, syskon och andra nära och kära tar plats utomhus så börjar avslutningen kl 18. Vi beräknar sluta till 19:00. Välkomna!

Som det brukar vara de sista skoldagarna på läsåret är det mycket roligt som händer. På torsdag är det dags för ”Öppen scen” som skolans 5:or ansvarar för. Alla elever som vill har möjlighet att visa upp sina talanger. Heja alla ni som vill och vågar!

På fredag 9/6 är det sedan dags för årets höjdpunkt 🙂 fotbollsmatch mellan personalen och åk 6. Vi är grymt taggade och har tränat hårt hela våren. Efter att vi har spelat, duschat och bytt om har 6:orna sin avslutningslunch tillsammans med alla undervisande lärare.

Vi påminner än en gång att vi inte tar med leksaker till skolan eller fritids. Fidget spinner klassas som leksak.

Om ni har några skolböcker eller biblioteksböcker hemma vill vi att ni tar med dem till skolan under kommande vecka. Torsdag 8/6 samlar vi in alla elevers IPad. Även laddare lämnas in, kolla att den är hel. Om laddaren är borttappad blir man ersättningsskyldig.

Om ni inte redan läst månadsinfon på rektorsbloggen finns den att läsa här.

Vecka 23:

Måndag: Lov

Tisdag: Lov

Onsdag: Åk 6 åker till Gamla Stan tillsammans med Maria & Camilla. Se tidigare inlägg! Vi samlas på skolan kl 8 för att åka med bussen kl 8:11. Ni som ansluter på Märsta station behöver vara där senast kl 8:30. Glöm ej att meddela om du INTE kommer till skolan på morgonen.

Idrott lilla 5:an: grupp 1 obs! innekläder

Torsdag: 

Öppen scen

Idrott åk 6

Fredag: 

Fotbollsmatch åk 6. Medtag utekläder samt handduk

Avslutningslunch åk 6

Hälsningar Hanna, Camilla och Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *