Utflykt åk 6

Hej!

onsdag 7 juni kommer åk 6 göra en ”favorit i repris”, dvs åka till Gamla Stan i Stockholm och gå en stadsvandring. Jag vill hemskt gärna ha med ett vuxet sällskap, finns det någon som har möjlighet att följa med? 🙂 Vi åker från skolan kl 8:10. Vill man ansluta efter vägen alternativt på Märsta station går det bra, men då behöver ni maila mig så att vi inte står och väntar i onödan. Sedan vandrar vi runt i Gamla stan under några timmar innan vi åker tillbaka. Tänker att vi är åter Märsta ca 14:30. Eleverna önskar att få äta lunch på en känd hamburgerkedja vilket jag säger ja till om ni föräldrar tycker att det är ok att skicka med pengar. Jag kommer dock att beställa baguetter och dryck till de som hellre vill ha det. Meddela mig i så fall senast fredag. Jag säger även ja (det är ju ändå vår sista skolvecka 🙂 ) till att ta med något enklare fika och dryck som vi kan smaska på under vandringen i Gamla stan.

Med förhoppning om en solig och rolig dag!

Hälsningar Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *