Friidrottsdag

Hej!

Idag har åk 6 varit funktionärer på Midgårdsvallen när F-3 hade sin friidrottsdag. Ett viktigt uppdrag där man är en god förebild genom att heja/stötta/visa de yngre eleverna hur man utför olika friidrottsgrenar. Tyvärr lyckades inte alla med det idag! Enligt både Edvin och andra vuxna på plats var det roligare att leka med annat, ligga och vila på läktaren, ta Festis utan lov osv.

Jag hade även informerat eleverna (i morse) att de skulle åka med åk 3 till och från skolan och inte sluta på Midgårdsvallen.Trots detta blev många upprörda när Edvin ringde mig för att dubbelkolla vad vi hade bestämt. Några struntade till och med i hans uppmaning och lämnade Midgårdsvallen utan tillåtelse.

Jag vill poängtera att många gjorde sin uppgift med bravur och gjorde som de blev tillsagda. Vi kommer att ta ett samtal imorgon men det känns viktigt att alla får denna information nu för jag känner mig något besviken när jag får höra att detta har hänt.

Hälsningar Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *