Besök högstadieskolor

Hej!

onsdag 24/5 är det dags för högstadiebesök för de elever som ska gå på kommunala skolor i Sigtuna kommun. Besök på St Olof och Ekilla är mellan kl 10:30-11:30. Ni börjar och avslutar skoldagen på Höjden. Valsta är mellan kl 9:00-12:15. Ni börjar skoldagen på Valsta och avlutar på Höjden.

Skolan har några busskort att låna ut men har man ett eget får man gärna ta med det. Som jag skrev tidigare så kommer ingen vuxen från skolan att ha möjlighet att följa med eftersom det är besök på flera skolor samtidigt samt att det är undervisning för de elever som inte ska gå på någon av nedanstående skolor. Finns det någon förälder eller annan vuxen som ha möjlighet att skjutsa/följa med så hör av er till mig via mail.

Ekilla:

Samling vid expeditionen så möter elevassistent Mia upp och visar runt. Vill ni äta lunch på Ekilla innan ni kommer tillbaka till Höjden går det bra. Meddela i så fall så att vi vet vilken tid ni väntas vara tillbaka.

Buss: 575 från Ölsta mot Märsta station, kl 10:02. Åter kl 12:17 (mot Sigtuna)

St Olof:

Samling i sal 3009 som är på skolans övervåning så är det personal där som guidar er. Ni äter lunch på Höjden när ni är tillbaka.  

Buss: 570 från Ölsta mot Sigtuna (Hällsboskolan), kl 10:13. Kliv av vid Harberget.

Vid hemresan tar ni buss 575 mot Märsta station. Avgår kl 11:54 från Sigtuna busstation. Hoppar ni på vid busshållsplats ”Haraldsborgsvägen” (nedanför Väringaskolan) går den ca 11:56.

Valsta

Samling i matsalen kl 9:00. Ni delar i några lektionspass och äter lunch innan ni återvänder till Höjden.

Buss: 582 från Valsta centrum, kl 12:59 mot Solurstorget.

Lägg gärna in mobilnumret till personaltelefonen i era mobiler så att ni kan ringa skolan om det skulle behövas: 073-666 52 23

Jag kommer att vara tjänstledig på onsdag men Gölin Swessar är med klassen. Om ni behöver komma i kontakt med henne är hennes mailadress: golin.swessar@edu.sigtuna.se

Hälsningar Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *