Veckoinformation 

Den här veckan har arbetet flutit på som vanligt i samtliga ämnen och eleverna kämpar på här i skolan. I svenskan har vi bland annat jobbat med blackout poetry och alla gjorde ett toppen jobb! 😊


Vi vill tacka alla för en fantastisk höjdareftermiddag. Det var så trevligt att få träffa både nya och gamla ansikten. Bra jobbat alla elever som var så duktiga i skolan hela dagen trots att den blev väldigt lång. Vi märker att det är många som börjar bli trötta nu i slutet på terminen men det är viktigt att vi nu kämpar in i det sista. 

Nu ligger det information på rektorsbloggen om hur organisationen kommer se ut nästa läsår. Här hittar ni dit! 
På måndag ska vi på mellanstadiet ha friidrottsdag på Midgårdsvallen tillsammans med Tingvalla, precis som förra året. Vi hoppas ju så klart att vi kan behålla vandringspokalen som vi vann då – heja heja! 🌟

Det går fint att komma direkt dit strax innan 9.00 och även gå hem själv ca 13.30-14.00. Vill man så samlas vi här på skolan 8.20 o tar bussen gemensamt 8.35 – meddela om ditt barn tar sig dit och/eller hem på egen hand, tack!

Vi får mat från skolan serverad på plats men man får ta med sig egen mat o fika om man vill. Om du äter mat från skolan behöver du ta med en tom matlåda o bestick. Det är två godsaker o en festis/mer som gäller. Tänk på att ha vattenflaska med eftersom vi är ute o rör på oss hela dagen. Den dagen klär vi oss för idrott hela dagen och du behöver inte ta med din Ipad!

Kommande onsdag ska hela åk 5 åka till Universitetet i Stockholm för att vara med i Levande frågelådan. Vi får ställa frågor till olika forskare o det ska bli väldigt spännande! Vi behöver börja redan 7.45 för att dela ut baguetter o festis o hinna med rätt buss. Precis som vanligt så får man ta med sig egen mat o fika (två godsaker).

Vi är tillbaka ca 14.00. Om ditt barn inte följer med hela vägen tillbaka till skolan så behöver ni meddela det – tack!
Vecka 21

Måndag: Friidrottsdag hela dagen på Midgårdsvallen, se information ovan

Tisdag: Uppdrag i svenska för åk 6 (sista uppdraget)

Onsdag: Utflykt åk 5 levande frågelådan, åk 6 uppdrag matematik

Torsdag: Lediga

Fredag: Lediga
Trevlig helg önskar Camilla, Hanna och Maria ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *