Veckoinformation

Hej!

Solen skiner och vi med den! ☀ Vilket härligt vårväder veckan har bjudit på, hoppas att det håller i sig även under sportlovet. För hur konstigt det än känns så är det endast en veckas skolarbete innan vi får lov igen. En hel del arbeten ska därför avslutas för att nya ska påbörjas vecka 10. Vi kommer att ha ett biologiprov på onsdag (se förra veckoinformationen). För att förbereda dig ytterligare kan du gärna titta på filmer om människokroppen på Studi. Om du vill göra ett quiz om hjärtat kan du gör det här. På torsdag kommer Marie Unander-Scharin och har ANDT-utbildning med åk 5 och 6. Då får vi möjlighet att ställa frågor om alkohol, narkotika, dopning och tobak. Detta är ett av kunskapsmålen i biologi så det passar ju bra nu när vi arbetar med människan

Edvin hälsar att det är många som saknar inneskor på idrotten. För att undvika skador är det bra att ha lämpliga skor.

Vi hoppas att ni följer Steningehöjdens skola på Facebook för då har ni redan sett att vi arbetar med återbruk på slöjden. På träslöjden gör vi en kiosk till fritids av gamla lastpallar och på textilslöjden får man välja på att antingen göra en väska av kaffeförpackningar eller en grytlapp av gamla jeans. Vi tar tacksamt emot fler tomma, ursköljda kaffeförpackningar och gamla jeans (helst vuxenstorlek).

Vecka 8

Måndag:

idrott

Tisdag:

Studiestöd kl 14-15

Uppdrag: Svenska (uppgifter finns på Showbie)

Onsdag:

Prov NO (biologi) All text finns på Showbie under fliken: NO-människan

Uppdrag: Matematik och engelska (uppgifter finns på Showbie)

Torsdag:

idrott

Fredag:

Nyhetsbevakning: Christitan, Alexander, Ahmed, Theo, Nicholas

Trevlig helg önskar Maria

2 reaktion på “Veckoinformation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *